fredag 22 juli 2011

Tröst i regnet

Det regnar inte måttligt i dag. Vaknade av att det lät som ett vattenfall utanför fönstret. Undrar om sländorna kan hålla sig kvar på sina strån? Nåja, det ska lätta under eftermiddagen så kanske kan man våga sig ut med kameran på en promenad utefter havet. Kameran är ju vädertätad och det är utlovat ökande vind så jag hoppas på vågor.
Tur att jag har lite bilder att pyssla med innan källarstädningen bara måste bli av. Jag har hela tiden skjutit upp det till en regnig dag så nu kommer jag väl inte undan längre.

9 kommentarer:

Charlotte sa...

Men tänk vad lite droppar och reflektioner kan göra. Åt bilderna menar jag då, inte källaren. Skärpan sitter som en smäck. Snyggt jobbat Birgitta!

Birgitta sa...

Tack! Ja du, det där med källaren krävs det mer beslutsamhet än passion för.
/Birgitta

Gert Olsson sa...

Tjusiga droppar. Gillar speciellt den översta bilden med sländans landskap reflekterat i vingarnas droppar.

Margareta S sa...

Härligt med sländebilder. Ljuset i bilden, färgschatteringarna och de reflekterande dropparna tycker jag gör den översta bilden speciell.
/Margareta

Anonym sa...

Jamen här har du väl lyckats med dropparna på vingarna... Snyggt!

:) Lasse

Fjällripan sa...

Fantastiska bilder! Så vackert!

Anonym sa...

Vilka härliga sländebilder du lagt ut - en hel radda : ))) Snyggt! Det är en skön känsla i dem, lite annorlunda och läckra : )))

Åke sa...

Gillar den övre här lite extra, mest pga av utsnittet och den spännande speglingen i reflexerna. :)

Birgitta sa...

Tack alla för kommentarerna. Ja, den här gången försökte jag mig på lite annorlunda bilder. Kommer nog att återvända någon lämplig morgon.
/Birgitta