söndag 17 juli 2011

SnuttepuffliganMarie K föreslog i sin kommentar till mitt förra inlägg att vi som gillar snuttepuff skulle gå samman i Snuttepuffligan. Mycket bra idé tycker jag! På så sätt kan vi ju visa att vi tycker att den här typen av bilder är helt ok och värda att få en upprättelse inom naturfotografin.
Vilka är med? Jag är det helt klart för jag gillar snuttepuff-bilder!
Fram för mer snuttepuff i naturfotografin!

Solnedgång över Onsalalandet sett från Näsbokrok, 16 juli 2011

11 kommentarer:

Åke sa...

Jag tror det råder lite ovisshet kring begreppet "snuttepuff". För mig är snuttepuffbilder vackra, visuella och kanske oxå lite klassiska i sin framtoning, precis som bilden du visar här. Tycker du lyckats bra med att få in dig själv i bilden dessutom. :)

Birgitta sa...

Det är just så väldigt många av oss tycker!
/Birgitta

Kristina Eriksson sa...

Håller med o hänger på och skall leta ett sånt här fint motiv åxå

Peters bildmagi sa...

"Snuttepuff" är helt okey :-)
Jättefin bild.

Birgitta sa...

Tack för kommentarerna! Debatten finns också på Kreativa-bloggen. Se länk till höger.
/Birgitta

Gert Olsson sa...

Jodå, lite snuttepuff emellanåt skadar inte. Vet inte riktigt var gränsen går. Gillar egentligen inte kategoriseringen. På något sätt nedvärderar det vackra bilder, vilket jag antar inte är meningen men det blir lite så ändå. Din bild andas härlig sommarkänsla i en snygg komposition.

Birgitta sa...

Tvärtom Gert! Detta är ett sätt från min sida att lyfta fram dessa bilder. Jag tycker det är vackert med solnedgångar och andra vackra bilder. Däremot nedvärderas de ofta av naturfotografer och jag vill visa på att de absolut har en plats i naturfotot!
/Birgitta

Erika Ahlberg sa...

Jag gillar snuttepuffbilder även om jag själv alltför sällan fotar sådana. Kanske blir något att jobba på under mitt projekt, fler snuttepuffbilder :)
Vacker bild och härliga färger.

Ulrika sa...

Haha, vi fick också höra bedömningen "snuttepuff" flera gånger under vår vecka! Men jag gillar det mycket, och är gärna med! Har blivit för lite snuttepuff för min del på sistone, får väl hoppas på en fin solnedgång imorgon kanske! :)

Terje sa...

Hehe...

Birgitta sa...

Fniss...
/Birgitta