torsdag 21 juli 2011

Grattis!!Ett stort Grattis till bloggen som fyller 2 år idag! Två år med minst en bild inlagd varje dag. Detta är inlägg nummer 910 och bara det första var utan bild men i stället har några haft flera bilder så det blir en hel hög med bilder hur man än räknar.
Tack vare bloggen har jag kommit ut i naturen mycket oftare än jag skulle gjort annars. Dessutom känner jag att jag lärt mig mycket om bildskapande genom att fotografera så mycket och att lägga ut mina bilder. Det är en positiv press som gjort mig mycket gott på många olika plan de här två åren.
Alla ni som kommer in här och ser bilderna betyder också väldigt mycket för mig. Räknaren pinnar på och ligger oftast på minst 100-150 besök om dagen. Helt otroligt! Tack för att ni återvänder hit och alldeles särskilt tack till alla er som kommenterar!
Hur gör jag nu då? För ett år sedan skrev jag att jag inte lovar att lägga ut en bild om dagen. Det blev det ju ändå men jag säger samma sak i år igen. Lovar inget men har helt klart blivit beroende av att göra det så vi får väl se. Svaret har ni om ett år :-)
Fortsätt gärna att komma hit för jag kan inte förneka att det är en stor bidragande orsak till att jag fortsätter lägga ut mina bilder! Dessutom finns det så oerhört mycket fint och spännande att upptäcka där ute i naturen så kameran kommer inte att hamna på hyllan i morgon i alla fall!

13 kommentarer:

Cecilia Bergman sa...

Grattis till din fina blogg :0)

Kristina Eriksson sa...

Grattis! Ja det är bäst att du fortsätter för det är som du säger stimulerande för fotograferandet att ha en blogg även om man inte alltid orkar sätta en bild varje dag. det får ju inte bli ett av livets prestationskrav utan måste vara kryddan på moset och det är så roligt när man får en kommentar på vad andra upplever i ens bilder.
Du ger mig mycket i dina bilder och jag är inte speciellt orolig för att du skall sluta med den.

Birgitta sa...

Tack för gratulationerna!
/Birgitta

Margareta S sa...

Grattis till de två åren!
Det har varit roligt att besöka din blogg och spännande att se hur dina bilder utvecklats över tiden. Intressant att läsa din reflexion kring värdet av den egna bloggen.
/Margareta

Birgitta sa...

Tack Margareta! Ja bloggen ger så otroligt mycket. Hoppas du också startar en för den skulle vara spännande att följa.
/Birgitta

Gert Olsson sa...

Du är verkligen flitig. Beundrar din uthållighet att fixa det varje dag! Grattis!

veronika sa...

Grattis Birgitta på bloggfödelsedagen. Klart du ska lägga ut bilder så ofta som möjligt, det är spännande och titta på dem och din utveckling, även om jag har varit dålig på att kommentera. Jag lovar bot och bättring.//V

Birgitta sa...

Tack Gert och Veronika! Det är kul med gratulationer :-)
/Birgitta

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Grattis till dig och din blogg.Det är nog ingen risk att du slutar än ,det blir ju som ett gift,både att fota och sköta bloggen.Men som sagt,det får inte bli till negativ stress,därför är jag inte lika flitig som du.

Anonym sa...

Två år wow - det är inte dåligt! Man får gratulera! Det ska bli spännande att följa dina fortsatta äventyr med kameran detta tredje året :)))

Anonym sa...

Grattis och så får jag önska fortsatt god tur det kommande året :))
/Rikard

Anonym sa...

Grattis...klart att jag fortsätter att titta in här då och då...gillar!

Steffe

Birgitta sa...

Tack alla för gratulationerna. JAg ska försöka fortsätta med en bild om dagen men lovar som sagt inget!
/Birgitta