måndag 25 juli 2011

Fågel FenixFlera som kommenterade mitt förra inlägg tycker inte att det är höst ännu. Det hoppas jag verkligen också att det inte är men idag har det här i väst inte varit bättre väder. Regn, mulet, blåsigt och bara en skymt av solljus någon gång. Visserligen började jag jobba idag men lite mer värme och sol skulle ändå inte skada innan hösten kommer på allvar.
Nu hänger några av mina bilder på väggarna här hemma. Närmare bestämt 4 stycken. Två av dem hänger i två IKEAs Ribba av den tjocka modellen. Jag har satt paspartouten innanför glaset och en LED-belysning mellan den och bilden. Det blev väldigt snyggt! En av de två bilderna är den som jag visar idag. Motivet är väl inte helt givet men jag ser en stor fågel. Vad ser du?

(57006)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Snygga färger och bra jobbat att fixa förstoringar (blir aldrig av för mig).
Jag ser dels din fågel, men även en fluga eller annan insekt.

Birgitta sa...

Ja, äntligen vågar jag hänga mina bilder på väggen. Det är spännande med såna här bilder. Man ser så olika figurer i dem.
/Birgitta

Fjällripan sa...

Jag ser också fågeln med näbb och allt, vilken vacker bild :) Vi har också mycket höst i luften idag...men nog ska det bli fler sommardagar :)

Birgitta sa...

Tack! Kul att du också ser fågeln. Ja, lite mer sommar borde det bli.
/Birgitta

Kristina Eriksson sa...

Jag ser ingen fågel! Men väl en älg vars ande finns kvar i skogen efter förra årets älgjakt o tar sig ett dopp..

Anonym sa...

En älg, det var första gången jag hörde det. Intressant.
/Birgitta

veronika sa...

Faktiskt, jag såg också en älg när jag började studera bilden. Sedan förvandlades den till en varg, det är något med ögat som spelar.Oavsett är det en bra bild, och inte helt lättåtkomlig, och det är väl det som gör den intressant

Birgitta sa...

Tack! Det är kul med bilder som inte bjuder sig direkt.
/Birgitta

Kerstin sa...

En helt underbar bild med fin färgskala! Den gör sig säkert väldigt bra på väggen, man kan se olika saker i den, beroende vilket humör man är på.
/Kerstin