lördag 2 juli 2011

LängtanRedan innan kursen i Personligt naturfoto på folkhögskolan i Mullsjö var över längtade jag tillbaka. I år var fjärde gången jag var där och man kan ju undra om jag aldrig lär mig något. Svaret är att varje år är så annorlunda de tidigare åren. Bildvisningarna visar tydligt att alla går framåt i sitt bildskapande.
Största behållningen står absolut läraren Terje Hellesø (kolla sista bokstaven Terje!) för. Han är som jag skrivit tidigare år en otrolig pedagog som hittar alla på just dennes egen nivå och varligt (nåja) leder var och en vidare. Jag hoppas själv att den här veckan ger ett lika stort steg framåt i mitt bildskapande som tidigare veckor gjort. Tack Terje för en fantastisk vecka! Terjes blogg hittar du här.
En annan oerhört viktig komponent i kursen är utan tvekan alla kurskompisarna. Vi var 14 som återkom och 4 nya. Den kamratskap och hjälpsamma, peppande, glada atmosfär som råder är nog helt unik. Jag tror att vi är många som återvänder för att uppleva just det. Tack alla för att ni finns och gjorde ännu en vecka till en så härlig upplevelse!
Vår redovisning idag gick utan problem. Det var fantastiska bilder som visades och alla blev "godkända" och fick sina diplom. Vi har allt koll på det där med humör även om det kändes som en omöjlig uppgift i början av veckan.
Min bild idag är en av mina humörbilder. Vilket humör den visar? Titta på bilden och känn efter hur den känns!

Mullsjö fiskdammar, 28 juni 2011

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack själv Birgitta! En härlig bild med många figurer, nästan som tagen ur en Disneyfilm : )Jag hoppas du får en lugn och skön sommar, så ses vi efter semestrarna igen!

Åke sa...

Glatt humör? Åtminstone har centralfiguren en brett leende på läpparna vad jag kan se. En kreativ bild! :)

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Ja,det ser ju onekligen ut som en glad figur där i mitten,snyggt.