lördag 7 augusti 2010

En dag i stan

Tillbringade en mycket trevlig dag i Borås med fotovänner. Först såg vi fotoutställningen på Abecitas Konstmuseum. Intressanta bilder som gav en hel del tankar. Edvard Koinbergs växter, Jari Peltomäkis fågelbilder och Susanne Fagerlunds bilder på döda insekter var alla sevärda. Kanske var det den senare som inspirerade oss till en fotosession av en död geting vid lunchen i Borås djurpark. De omkringsittande hade i alla fall väldigt roligt åt oss när vi tog fram våra makroobjektiv och detaljstuderade getingen ur alla vinklar. Kul var det! Min bild visar vådan av en "natt (dag) ute med gänget".


Resten av bilderna är inte alla genomgångna ännu men en zebra i lämpligt svartvitt kan jag ju bjuda på redan nu. Det blir nog fler bilder i morgon.
Tack för en väldigt rolig dag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som en lyckad dag, fina bilder du visar här också. Borås djurpark har jag också varit i några gånger den tycker jag är riktigt bra, många spännande djur där.
Morgan

Anonym sa...

En dag i stan med gänget :))) Det kan sluta hur som helst, har man tur hittar man tillbaka till start innan det är dags att åka hem ;)Fina bilder - ser fram mot fler!