onsdag 21 juli 2010

Ettåringen


Idag för ett år sedan föddes den här bloggen. Det var med stor vånda jag la ut de första bilderna. Skulle någon vilja se på dem? 1 augusti lade jag till en räknare och just nu är den uppe i 18557! Det är roligt!
I samband med starten utmanade jag mig själv med att jag skulle lägga ut minst en bild om dagen i ett helt år. Även den utmaningen har nu gått i hamn! Ska jag vara ärlig så trodde jag inte att jag skulle fixa det men med en rejäl envishet så har det alltså gått.

Vad händer nu? Jag kan givetvis inte sluta med bloggen. Det har blivit som en vana och har utvecklat mig på en massa olika sätt. Däremot vill jag inte lova att jag lägger ut en bild om dagen under ett år till. Blir det så så är det bra men inga löften blir nog bäst.

I vilket fall som helst så har det varit ett fantastiskt roligt år. Stort tack till alla er som brukar komma in här och bara titta eller rent av kommentera! Utan er hade det inte blivit något ettårsjubileum!


Blommor ut sten, Irland 2008

6 kommentarer:

cecber sa...

Grattis till 1-årsjubileumet :0)

Martin sa...

Grattis till ettårsdagen! Det har varit roligt att följa din blogg och fotoutveckling. Ser fram emot fortsättningen...
/Martin

Mats Andersson sa...

Stort grattis! Riktigt bra presterat!!!

james sa...

Stort Grattis!
//James

Magnutti sa...

Grattis Birigtta!!
Jag har varit frekvent besökare på din blogg, men otroligt dålig på att tala om att jag varit på besök...
Det har varit kul att följa din blogg och så kommer det säkerligen att det bli även fortsättningsvis...även om det skulle kunna komma någon dag utan uppdatering....
Ha de´
MagnusJ

Birgitta sa...

Tack alla för gratulationerna!
/Birgitta