måndag 18 januari 2010

Lyktstolpen


Efter en tur till Stockholm idag med snöfall, slask och förseningar är det kul att plocka fram en "riktig" vinterbild. Den kom till i Vadstena under min otroliga frostupplevelse där för en vecka sedan. Där gick man verkligen omkring i en blå värld och alla kommenterade färgerna så det känns helt rätt att behålla färgen i bilden också.

4 kommentarer:

Magnutti sa...

Birgitta,
Vilken aktivitet vi ser från din sida! -helt fantastiskt!
Själv så brottas jag med dåligt samvete för att jag inte håller igång fotograferas så som jag egentligen skulle vilja. Bättring lovas....
Jag har även varit dålig på att kommentera dina bilder på sistone. "Tjuvkikar" på dina bilder gör jag dock i princip dagligen, så jag är en av de där anonyma besökarna du har på bloggen......
Många jättefina bilder, -denna är ett exempel.
Jag blev även imponerad av de bilder du tog på vindkraftverken. Snyggt
//MagnusJ

Gert Ollson sa...

Visst, härliga blåa färger. Dom ska man låta vara kvar. Gillar den här med den ensamma lyktstolpen som förstärker kylan.
/Gert

Niklas sa...

Oj, från Vadstena till och med. Där har jag fotat mycket! Massor is på stenarna vid vattnet vad jag kan minnas. Ett vackert vinterlandkap!

/Niklas

Birgitta sa...

Tack alla tre! Ja, det var en magisk dag i Vadstena och man kan ju aldrig återskapa det helt som bild men kul att ni gillade mitt försök.
/Birgitta