lördag 16 januari 2010

Fast förankrad (del 3)


Tredje delen av serien Fast förankrad. Den här är kanske lite mer förutsägbar men ändå så vintrigt vanlig. Jag märker att jag allt mer dokumenterar årstidernas växlingar i vår närmaste omgivning. De korta promenaderna runt omkring här brukar ju resultera i bilder som visar min uppfattning om hur här ser ut egentligen. Kan kanske bli nåt´ mer sammanfattat så småningom. Om några år eller så. Den här bilden togs under dagens promenad i grått, mulet vinterväder.

Ser idag att min bild Nyårsljus från nyårsafton kommit med i Terjes lista om Naturfotografiska mästerverk del 7 http://terjehelleso.wordpress.com/2010/01/16/naturfotografiska-masterverk-del-7/ Givetvis känner jag mig förvånad och mycket hedrad! Kul att komma med på en sådan lista!!

2 kommentarer:

Gert Olsson sa...

Jo, den sitter ju ordentligt fast! Snygg komposition.
Det där med hemmamiljön är nog så viktig. Där känner man omgivningarna och det är också en utmaning för kretiviteten att ständigt hitta nya motiv att göra bilder av.

Birgitta sa...

Tack för kommenataren! Det är fascinerande också så mycket nytt jag hela tiden upptäcker i omgivningen.Man ser annorlunda med "bildtänket" påkopplat.
/Birgitta