måndag 15 oktober 2018

Långt uppehållDet har varit långa uppehåll nu på uppdatering av bloggen  Anledningen är att jag i stort sett bara fotograferat med mobilen under hela sommaren och inte kommit ut i naturen för att fotografera.

Den gångna veckan var jag för första gången på väldigt länge ute med kameran. Den här gången var det i Kroatien. Visserligen har jag varit där fem gånger tidigare i sommar men bara en gång med en"stor" kamera som dock inte användes särskilt mycket. Äntligen var det (nästan) fritt fram att fota i den vackra nationalparken Plitvice men även i byn Rastoke. Så befriande och så många fina motiv det fanns!

Med på resan var många trevliga fotografer och det var ett glatt gäng! Vi fick några dagar tillsammans med främst solsken men även fantastisk morgon- och kvällsdimma på båda orterna.

En nackdel var att det var oerhört många andra som ville besöka Plitvice samtidigt så våra tidiga och sena dagar i parken lönade sig. Då kunde vi i alla fall vara ensamma på spångarna vid flera tillfällen. Annars gungade det bra när folk gick förbi så många suddiga bilder finns med hem.

Jag skulle absolut inte ha något emot att åka tillbaka någon gång med kameran! Vattenfall i Plitvice nationalpark i Kroatien.

Inga kommentarer: