söndag 28 oktober 2018

En del bilder blir bara felOfta är det tyvärr så att man inte ser förargliga detaljer innan bilden väl beskådas på datorskärmen. Som här. Inte visste jag att det fanns en kabel som går rakt över vattenfallen innan en av deltagarna på resan berättade att han sett den i sin dator. Jag, som inte hade dator med mig på resan, hade givetvis inte noterat den i kameran. Nåja, ibland får man bara gilla läget om man ändå tycker om bilden. Som denna från Rastoke i Kroatien. Såg du kabeln innan jag berättade om den?

 I går kom första snön. Tidigt på morgonen kunde man se lite vitt på bilarna och mellan grässtråna. I morse var det -3 och frost på taken. Sedan kom några små snöflingor dalande. Några minuter senare är allt borta igen. Vintern försöker ta sig fram men får gärna vänta lite till.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jo Birgitta, jag såg faktiskt kabeln, och det berodde på två saker. Dels berodde det på inledningen, så jag letade efter fel och dels berodde det på att jag gjort samma grej själv alldeles för många gånger just med en kabel mitt i bilden.
Jag tycker däremot att det är en mycket fin bild trots kabeln.
Hälsningar från Göran Strandlund.