fredag 22 augusti 2014

Fotokurser och workshop
Nu är det klart att Gert Olsson och jag ska samarbeta med fotokurser och workshops. Gert är sedan länge en erfaren fotograf och fotolärare med ett bildspråk som mycket tilltalar mig. Faktiskt så var han min första lärare när jag började med digital systemkamera 2005. Kul att kunna knyta ihop säcken på det här sättet!
Vi har redan provat på att vara lärare tillsammans de senaste två somrarna på Löftadalens folkhögskola. Då har vi insett att vi trivs väldigt bra tillsammans i lärarrollen och kompletterar varandra utmärkt. Det var något som uppmärksammades av deltagarna i utvärderingarna och som sporrat oss att fördjupa samarbetet.
Vår första gemensamma workshop kommer att bli Höst i Halland den 17-19 okt i Åkulla bokskog men med även andra naturmiljöer på schemat. Se ovan. Det ska bli så spännande och roligt och jag är säker på att vi får flera fotoglada deltagare med oss den här helgen. Intresset är redan stort.
Mer info om Gert och han andra resor och kurser samt anmälningsblankett hittar du här

Håll utkik för det kommer snart också ut en fotokurs med ett helt nytt koncept! Den startar först 2015 men mer berättar jag inte riktigt ännu...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va roligt och utvecklande!
/martin

Kerstin Östbring sa...

Det blir säkert en givande helg, lycka till!
/Kerstin

Gert Olsson sa...

Ser fram emot att få jobba tillsammans!
/Gert