söndag 6 november 2011

Så fort det roliga är över



Det var en trevlig och givande naturfotofestival, Natur 2011, i Vårgårda. Många bra bildvisningar med mycket inspiration. Vår utställning för 21kreativa26 verkade uppskattas av besökarna att döma av de kommentarer som hördes runt skärmarna. Kul och gav mersmak!
En av de största behållningarna var att få träffa så många fotokompisar. Diskutera allt möjligt och planera för fortsatta träffar. Många idéer om det mesta i fotoväg ventilerades.
Flera av bildvisningarna innehöll landskapsbilder. Det är ett område som jag bestämde mig i somras för att utveckla. En hel del bilder har det blivit och nu fick jag ännu mer tankar och idéer.

Näsbokrok, Åsa juli 2011

9 kommentarer:

Sven Magnusson sa...

Kan man tolka bilden som om att det stormiga alltid är mer intressant än lugnet. Men att den som väljer lugnet kommer närmare solens värme.

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Ja,så brukar det vara,det roliga går fort över,medan det tråkiga aldrig tycks ta slut.Ett ljus i höstmörkret är ju att det blir en nystart för Mullsjö Fotofestival nästa år,då kanske vi kan införa ditt förslag om namnbrickor.

Hilda R.B sa...

Så spennende du har vært på. Det er alltid så herlig å få inspirasjon til å utvikle seg videre.
Nydelig bilde du har i dag.
Ha en god og kreativ uke til deg.

Kerstin sa...

Ja, det var roligt och intensivt och då går tiden alltid för fort.
Härlig bild med fina färger!

Anonym sa...

Det är bara att instämma ... Härlig bild och Tack Birgitta, för trevligt sällskap! Det ska bli spännande att se landskapsfotografen utvecklas : )))

Anonym sa...

Lite annorluna med stående format en landskapsbild men det funkar!
Snyggt!

Steffe

Gert Olsson sa...

Håller med. Det var roligt som vanligt!

james sa...

Önskar att jag haft mera tid för möten med alla fotovänner och är mycket nöjd med Vårgårdabesöket.
Tack för trevligt sällskap.
/James

Anonym sa...

Uppskattar verkligen ditt engagemang för oss andra. Kul att ses igen, även om det blev kort. Lycka till med landskapsbilderna framöver, ska bli intressant att följa!
/Rikard