lördag 11 juni 2011

SäsongsbilderNär jag har varit på fotoutflykt brukar jag alltid ha några bilder"över" för att använda till dagar när jag inte kommer ut. De arkivbilderna kan snabbt bli "out of season" och liggande kvar i arkivet. Det här är en bild på mina favoritblommor som nu legat två veckor men jag vägrar tänka på att just liljekonvaljsäsongen är över.

Hällefors 28 juni 2011

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fint foto...gillar!!

Steffe

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Ljuvlig bild!

Kerstin sa...

Ja, det är svårt att hänga med i naturen, jag tycker det har gått extremt fort i år, man hann liksom inte med i explosionen. Då är det bra att i alla fall ha lite bilder i arkivet och titta tillbaka på. Så det är alls inte fel att lägga ut en "out of season-bild", speciellt inte när den är så här fin!
/Kerstin

Anonym sa...

Även om liljekonvaljen (som nog är min favoritblomma) blommat ut för ett tag sen är bilden lika fin med den lilla skalbaggen.
Tittade själv på en ekoxe igår och kan konstatera att det finns storleksskillnad mellan de små och de stora inom skalbaggarnas värld :)

/Anna

Anonym sa...

Vilka fluffiga kuddar krabaten har att vila sig på. Läckert! Kanske blir effekten ännu skönare om man beskär hårdare? Jag vet inte, men gillar den skarpt som den är :)
/Rikard