onsdag 29 juni 2011

Rena djungeln


Mullsjö fiskdammar är precis som jag tänker mig Amazonas. Inte för att jag varit i Sydamerika så jag egentligen kan jämföra men visst måste det i alla fall vara lika grönt och frodigt. Inga krokodiler men blodtörstiga myggor.
Som vanligt är sömn en bristvara här på kursen. Vi åkte i väg till Trollsjön kl 4 i morse. Efter soluppgången kunde man se fotografer i Linnéa-snåren med makroobjektiv på kameran. Såg man noggrannare efter låg några och sov. Under förmiddagens bildvisning i totalt mörker och värme var det nog fler än jag som hade tunga ögonlock.Vid frukosten kändes det som lunch och nu vid lunch är det helt klart middagskänsla. Tur att vi har lite eget bildarbete (=sömntillfälle) nu på eftermiddagen för annars skulle kvällens utflykt sluta i diket tror jag.
Visar en bild från gårdagen. Dagens bilder hämtas just nu från minneskorten. Sedan gäller det att hitta 2 bilder från veckan (för diskussionen i morgon) innan det är dags att krypa till kojs några timmar. Vem sa att detta är semester?

Mullsjö fiskdammar 28 juni 2011

4 kommentarer:

Anonym sa...

Precis som det ska vara i Mullsjö alltså! Jag längtar!

Anonym sa...

Precis som det ska vara i Mullsjö alltså! Jag längtar!

Ulrika sa...

Klockan FYRA, jisses vad har jag givit mig in på!!! Är verkligen ingen morgonmänniska... det kommer att krävas en kraftansträngning utan dess like!! Så roligt att du bloggar även från Mullsjö, kul att se vad som väntar! :)

Ove Gustafsson sa...

Canon väder, fotokurs och sömnbrist...
Det enda jag har är det sista, kunde inte delta i år men är riktigt avundsjuk. (måste inte regnväder vara Nikon väder då..?)
Hälsa alla!
/Ove