lördag 22 januari 2011

Initiativ och inspirationDet var inte initiativ som saknades idag, Jag tog mig ut med kameran. Däremot infann sig inte den riktiga inspirationen. Visst var det soligt, kallt och vackert med all is, frost och reflexer. Visst kom jag hem med en hel massa användbart på minneskortet men den där riktiga fotoglädjen saknades. Undrar varför...

Forsen vid Hjälm 22 jan 2011

4 kommentarer:

Åke sa...

En riktigt läcker bild du bjuder på här tycker jag! Ofta har man själv svaret på sådana här frågor som du funderar över. Det kan vara bra att ställa sig den grundläggande frågan om varför man fotograferar? Vad vill jag etc. Att sätta upp olika typer av mål tror jag kan vara en idé, det funkar iaf för mig. Då har man något att fokusera kring, och jag tror att fotoglädjen kan komma på köpet. :)

Anonym sa...

Tycker det är starkt av dig att komma hem med en sådan här bild, som jag ändå gissar att du är nöjd över, trots att du gått och känt dig inspirationslös. Själv blev det idag en cykeltur runt omkring i stan i det sköna vintervädret. Hade lite ärenden att fixa så kameran blev tyvärr hemma. Och ja, jag såg motiven... :)
/Tomas

Birgitta sa...

Ni har rätt båda två.
Ja Åke, jag anar varför jag inte var så inspirerad. Mycket att fundera på just nu.
Visst är jag nöjd med den här bilden Tomas. Samma sak med fler från idag. Det är en lite konstig känsla att kunna vara det fast inte fotoglädjen fanns där. En ny erfarenhet.
/Birgitta

Cecilia Bergman sa...

De där bilderna man tar när man saknar inspiration och fotoglädje är svåra att förhålla sig till tycker jag. Jag tror inte att man ser i ANDRAS bild att glädjen saknades men man ser det själv, inte sant? Gillar din bild och hade aldrig trott att den var tagen i ett oinspirerat ögonblick!