lördag 29 januari 2011

Bildspel


Den senaste tiden har jag tillbringat mycket tid i bilen. Då har jag fått tankarna på att göra ett bildspel . Någon har sagt att alla fotografer förr eller senare hamnar där men jag har tänkt att nej, inte jag. Något bildspel har det inte blivit (ännu) men jag har börjat tänka på vilka av mina bilder som skulle passa till musik jag lyssnar på i bilen. Temat är nog klart, musiken tror jag att jag hittat och bilder finns det att välja bland. Nu är det bara tiden som saknas. Det kanske kan bli mitt årsprojekt för inte ska man väl stressa med en sådan sak.
Den här bilden platsar inte i det bildspelet men jag såg den framför mig i förrgår när jag körde till stugan och lyssnade på musik.
Per Gessle: Tycker Om När Du Tar På Mig

(38075)

4 kommentarer:

Jan-Olov Wogenius sa...

Hej!Hittade din blogg av en slump,vilken tur säger jag,hit kommer jag att återvända!
Mycket trevliga bilder.

Marie Gustafsson sa...

Härlig bild som passar bra i svartvitt. Det där med bildspel låter spännande, jag har tänkt mycket på det men alltid fastnat på musiken... Men vem vet... någon gång kanske!

Ha det bra!
/Marie

Anonym sa...

Det låter spännande med ett bildspel, personligen har inte jag heller gjort något. Men vem vet kanske det blir ett även för mig under året.
Morgan

Kristina sa...

Fin bild med lite vår i. Bildspel med musik är inte så krångligt att göra i Lightroom om man inte vill ha ett som precis går i takt med musiken förståss. Det får nog vara nåt lugnare som inte har så distinkta taktavstamp - eller varför tar du inte med dig en inspelningsapparat ut där du fotograferar? Gratis musik...