onsdag 22 september 2010

Väderbeställning

Till helgen behöver jag fint väder. Vart ska jag skicka min väderbeställning? Min förra leverantör är bevisligen inte pålitlig och eftersom jag ska åka till en av mina absoluta favoritplatser för att fotografera duger inte regn. Hjälp, det börjar bli bråttom!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tjabba...


Hmm... Nu vet jag ju inte riktigt vad du har tänkt fotografera för nånting, men personligen så tycker jag inte att regn är något problem... Värre är det med blåst, men just regn tycker jag inte gör så mycket...
Jag kör med kronans M90-regnställ och gummistövlar för att skydda mig själv och om det regnar riktigt jädrigt så trär jag en plastpåse över kameran, men de små elektroniska vidundren tål betydligt mycket mer regn än man kan tro - fråga mig - jag har max-testat mina grejjer åtskilliga gånger och de håller än... :)

När det gäller väderleverantörer så finns det tyvärr inga pålitliga sådana heller... Dessa människor går ju samma skola som politikerna och sen efter 4 år i skolbänken så dras det lott om vad de ska bli - politiker eller meteorolog... Så vad de än försöker lura i dig så är det slumpen som styr deras val...


Henke :)

Anonym sa...

Om du frågar YR så blir det i alla fall fint och soligt från lördagkväll till söndag. På lördag morgon ska du nog vända dig till en mer positiv väderleverantör :) Lockande bilder du bjuder oss på!

/Anna

Anonym sa...

Så vad brukar du hitta på när det regnar då? Några droppar till helgen får man nog ställa in sig på. Annrs kommer det ju bli görfint EFTER regnet - eller hur?
/Tomas

Birgitta sa...

Tack alla för kommentarerna. Det blev ju en hel del regn men visst kan man ju göra annat också i regnvädret!
/Birgitta