torsdag 16 september 2010

Näckrosglöd


Nu började jag bli abstinent! Fotoabstinent. Förkylningen har gjort att jag inte varit ute med kameran på en vecka. Vädret har ju inte varit så vidare heller.
De två senaste dagarna tillbringades på en konferensgård. Eftersom det regnade, blåste och inte fanns någon dimma fick min planerade, tidiga promenad med kameran i morse koncentreras till hotellets damm. Men, det fanns fina motiv där också så jag fick min dos av bildskapande till slut!

Margretetorp, Skåne 15 sept 2010

4 kommentarer:

Kerstin Östbring sa...

En både spännande och stämningsfull bild, fint med det blå i förgrunden. /Kerstin

Åke sa...

En riktigt bra och spännande bild! Motiven finns överallt! :)

Anonym sa...

Tjabba...


Det där med abstinens vet jag precis hur det är - den drabbas jag av nästan dagligen. Just nu har jag världens huvudvärk så det går ganska långsamt, men jag håller på att packa inför morgondagen - ska ut och jaga kronhjort igen - med kameran alltså... Det börjar ju närma sig slutet av brunsten nu så det gäller att ligga i - tänkte klämma både lördag och söndag morgon på mossen...

Men nu var det ju inte mig vi skulle prata om utan din bild på näckrosbladet. Här kan man få in många snälla och fina ord - precis hur många som helst faktiskt för det är en väldigt fin bild ! Det som tilltalar mig mest är ändå det abstrakta och ljuset - en fantastisk kombination du fått till ! En stor tumme upp !


Henke :)

Anonym sa...

Fräck bild!
/Rikard