söndag 12 september 2010

Spindeldröm


Det är konstigt hur feber kan påverka ens tankar. Sista två dygnen har det känts som om jag emellanåt fått riktigt hög feber och fastnat i någon sorts "tankeloopar". Jag tänker eller drömmer om någon händelse eller något ställe och sedan kommer jag inte ur det. Mystiskt känns det. Som tur är så känner jag mig mycket friskare i dag.
Den här bilden får symbolisera dettta. Det var en kylig morgon med dimma, dagg och soluppgång. Hela landskapet var fullt av spindelnät i alla storlekar. Solstrålarna reflekterades i både näten och daggen. Känslan var att oavsett vart jag tittade så var näten där. Dessutom såg jag ögon överallt. Var det spindelögon? (Normalt har jag inte någon spindelfobi men man kan ju undra ändå...)

Knuthöjdsmossen, 5 sept 2010

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag längtar till Knuthöjdsmossen igen - inser att det nog kommer att dröja lite innan jag får möjlighet att gå vilse bland myrtjärnarna mitt i mörkaste natten igen. (det hände sist!)

Mycket vacker bild! Terje borde ha en kurs i svartvitt så en annan kan lära sig att göra sådana bilder!

:) Lasse

cecber sa...

Usch och fy, feberdrömmar är inte kul! Hoppas du snart är frisk och kry igen!

Anonym sa...

En riktigt fin s/v igen!Tydligen bra med feberyra ;) Hoppas att du blir frisk snabbt och får in bilden till Terjes tävling :)

/Anna