lördag 20 februari 2010

Nu snöar det...igenIdag är vi insnöade. I alla fall tills plogbilen kom framemot lunch. Det har kommit ytterligare 2 dm sedan i går och det fortsätter snöa. Så här mycket snö har jag nog aldrig sett här nere på västkusten, och inte har det legat så länge. Vi har en bra bit över halvmetern nu (på sina ställen uppemot metern). Det blev till att skotta fram huset. Vi får nog gå ut en gång till idag och mer snö ska det visst bli de närmaste dagarna. Undrar om det är borta till påsk?


Jag pulsade ner till stranden för att få lite bilder av stranden och fyren i snöfallet. Visst känns det ganska långt till sommaren just nu.

3 kommentarer:

Gert Olsson sa...

Fina lite grafiska bilder på det vita landskapet!

Anonym sa...

Den översta med stora flingor och fin balans mellan gräs och fyr. Kanske kunde man önskat ett litet mellanrum mellan gräset och berget i bakgrunden.
I andra bilden har du fått en riktigt snövit nyans som gör att allt flyter ihop så där som det gör när det är snöyra. Även här fin balans i bilden.

/Anna

Birgitta sa...

Tack för kommentarerna! Håller med dig Anna om att det hade varit bra med mellanrummet. Såg inte det innan när jag stog där i snöyran.
/Birgitta