fredag 31 juli 2009

Ringmärkt




Trots stormen var det ganska lugnt i hamnen. Fick se en fågel som jag artbestämt till knipa. Hoppas det är rätt. På kursen för Terje Hellesö fick vi lära oss att alltid se oss om efter något att fotografera igenom för att få mer liv i bilderna. Han sa att det bara var att se sig om så hittade man alltid något användbart...

1 kommentar:

Birgitta sa...

Kommentarer från 21kreativa26-bloggen:
Viktor sa...
Tänk vad en bra titel/rubrik kan göra för bilden! "Ringmärkt" höjer den här bilden ett par snäpp!
/Viktor

den 31 juli 2009 22:25
Birgitta sa...
Håller med. Tyckte bilden var rolig med tanke på Terjes råd och kunde inte låta bli att lägga den här. Det är ju både natur och kreativt. ;-)
Den kan också ses som ett inlägg i debatten om vilka bilder vi ska lägga här och inte. Ska vi bara lägga "fina" seriösa naturbilder eller hur mycket kan vi tänja på ramarna? Vad säger ni?
/Birgitta

den 1 augusti 2009 07:51
Viktor sa...
Jag tycker din bild passar här bland kreativa naturfotografer! Lite diskuterade vi detta med James bild på husen. Det finns en himmel som skulle rubriceras natur men annars är det bara av människor skapade objekt. Men det är svårt att dra gränsen....skulle en mås på ett av taken göra bilden till en naturbild? Skulle bilden passa bättre här i denna blogg? Det är alltid ett problem att dela in foto i olika klasser för var ska man dra gränsen? Jag tycker det är bra och spännande att ni vågar skickar in lite "annorlunda" bilder, allt i kreativitetens tecken!
/Viktor

den 1 augusti 2009 19:42