måndag 31 mars 2014

Något helt annatHelgen som gick tillbringade jag på Nordens ark och en naturfotokurs med Tom Svensson. Mitt bland alla djuren i parken fick vi bl.a. konkreta, individuella råd om hur vi kunde bli bättre naturfotografer. Dessutom visade Tom oss en för mig helt ny teknisk med ljuset som jag säkert kommer att använda många gånger även inom annat än naturfoto. Ett exempel på det fast med lite "Birgitta-touch" ser man ovan. Fler lär följa.
Tack alla för en mycket bra helg i trevligt sällskap och alldeles särskilt tack till Tom som lärde mig så mycket på kort tid!

Lokatt, Nordens ark 30 mars 2014.

7 kommentarer:

Kristina Eriksson sa...

Jag förstår att du haft en fin helg med Tom. Generös fotograf är han

Gert Olsson sa...

Visst blev det läckert! MIn blick går från lons öga till den upplysta portalen i bakgrunden. Den ger bilden en extra betydelse - djuret som kommit från sin skog för att säga något till oss.

Fjällripan sa...

Så vackert fångat i det fina ljuset! :))

Boel sa...

Helt underbar bild! Har oxå varit med på Toms kurser och det är mycket lärorikt och trevligt :) kan varmt rekommenderas.

Boel sa...

Helt underbar bild! Jag har oxå gått på Toms kurs och det är mycket lärorikt och trevligt. Kan varmt rekommenderas.

Kerstin Östbring sa...

Så fantastiskt fint ljus i denna bild! Man kan inte låta bli att fångas av ögat. Förstår att du måste ha haft en upplevelserik kurs.
/Kerstin

Anonym sa...

Vad kul! Härlig bild.
/Rikard