måndag 11 april 2011

Sippornas känslolivDet har varit en dag med ett helt fantastiskt väder. Jag har sett på solen genom fönstret och längtat ut. Efter jobbet tog jag en tur till en backe som på våren brukar vara full med både blå- och vitsippor. Några fanns det där idag men det kommer nog fler. När jag låg där med mitt makro började jag fundera över om de tänker och känner, sipporna. Om inte annat så kan man väl i alla fall undra.

Fjärås 11 april 2011

7 kommentarer:

Hilda R.B sa...

Ser ut som de står å prater!!! Flott bilde.

Kristina Eriksson sa...

Jovisst kan dom säkert! Du ser ju hur dom pratar med varandra...
Träffade en gång ett sånt där mediterargäng som vidhöll att man aldrig skall plocka blommor för grannblomman känner smärtan när stjälken brister på den blomma man tar. Så det var ju väl för de här 2 att de var fridlysta och dessutom bara utsatta för en fotograf som kunde visa upp hur fina dom är i sin egen miljö..

Anonym sa...

Klart dom känner...-dom lever ju! Jag gillar din bild!
Morgan

james sa...

Även om inte blommorna känner så gör jag det för din bild.
/James

Anonym sa...

Fin bild Birgitta... oavsett vad den interna diskussion gick på så gillar jag nog mest BLÅA blåsippor ;-))) Ha de´ Thorsten

Anonym sa...

PS DEt ät väldigt ofta somman får FEL meddellanden när man vill lämna en kommentar (kanske bara gäller worlpress medlemmar ;-))) ... man ger upp !!!
Bara som info ! Ha de´ Thorsten

'

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Helt ljuvlig bild,håller med hilda,ser verkligen ut som dom talar med varandra!