söndag 27 februari 2011

Äntligen!Idag blev det en tur till Ramhultafallet med dottern. Hon har aldrig sett det med all is. Det var mulet men vi lyckades klättra betydligt högre upp än vad jag vågade ge mig på ensam förra helgen. Det blev några bra bilder som nog lär komma här i veckan när jag hunnit ta ut dem.
På väg hem skojade jag om att hon skulle säga till när hon såg varg eller lodjur. Efter en stund ropar hon till att hon ser en räv. Tvär inbromsning, smyga bak och hämta kameran (varför är den alltid bak i luckan när man vill ha den?) och sedan hann jag med en hel del bilder också innan räven lommade iväg. Första rävbilderna jag någonsin fått!

Fjärås 27 febr 2011


(42501)

10 kommentarer:

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Grattis till dina rävbilder.Det är sällan man är riktigt förberedd när sånt här händer,men det blev ju bra!

Åke sa...

Grattis till din första rävbild! Nu blir det fler framöver då? :)

Anonym sa...

Räv, varg eller lodjur spelar väl ingen större roll. Vildjur som vildjur.
Nu är du igång. Grattis!
/James

Hilda R.B sa...

Gratulerer med ditt første rev bilde. Det er artig når en får så flotte opplevelser. Ha en riktig god.

Gert Olsson sa...

Alltid kul med första bilden på ett djur. Grattis! Var också vid Ramhultafallet i veckan. Tidigt på morgonen och det hördes ett förfärligt liv i branten längre bort - räv eller lodjur? Hörde du något när du var där?

Anonym sa...

GRATTIS! Ja...varför är grejorna i bak för...samma här...jag har oftast kameran liggandes i ryggan där bak men ibland så ligger den bredvid mig på sätet men man kan ju ge sig den på att när det dyker upp något så ligger den säkert där bak med lagen om alltings jävlighet som förebådare!

Steffe

Mats Andersson sa...

Stort grattis!!! Härligt!

Kristina sa...

Vad roligt! Härhemma ser man räv ofta för jag har höns. Förra sommaren blev jag av med en höna varje dag jag släppte ut dem i frihet utanför buren. Men att fånga dom på bild..... även med tung höna i mun blev intet! Dom är listiga. Fint komponerat och helt i klass med vissa lobilder!

Margareta S sa...

Grattis till din fina rävbild och en väldigt lyckad komposition!/Margareta

Kerstin sa...

Grattis Birgitta till din fina rävbild!
/Kerstin