söndag 5 december 2010

StrandlinjerAndra advent och inte en bild gjord i dag. Dagen har gått åt till en del "adventsmåsten" som ex julklappsinköp. Visst kan det vara kul också. Det snöar igen nu i eftermiddag.
Som tur var så blev det en härlig promenad igår utefter havet. Den frusna sanden fascinerar mig fortfarande och det blev en del bilder.
Terje sa på återträffen att kvinnor tar mer stående bilder än män. Jag tar nog 50-50 har jag kommit underfund med men det är flest stående som kommer in här på bloggen just nu. De kan jag lägga ut i större format än de liggande. Måste fundera ut hur jag ska göra för att få till en mall som tillåter de liggande bilderna att bli större också. Förra helgen bytte jag design till den jag har nu. Den är i alla fall bättre än den förra som bara gav små bilder i allt.

Åsa 4 dec 2010

7 kommentarer:

Kerstin sa...

Riktigt läcker och vacker bild! Effektfull komposition med diagonala linjer från den frusna sanden och ut i vattnet, men den frusna sanden på land bildar också en diagonal.
/Kerstin

Anonym sa...

Häftig bild, det blir lite 3D-effekt i den här bilden!

/Karin

lena.lm-fashion@telia.com sa...

Jag måste säga att det är ett rent nöje att kolla din dagens bild varje kväll. Jag gillar dem mycket!

Stående bilder! jo jag tar nog fler stående än liggande. Vet ej varför, bara känns bra.
Ha det bra.
Lena (Mattsson )

Cecilia Bergman sa...

Snygg bild! Och jag har märkt att du fixat designen så att bilderna blivit större, snyggt tycker jag! Jag tar betydligt fler stående bilder än liggande. Jag försöker växla mer och ta 50/50 men på något sätt tycker jag det brukar bli bättre med stående format.

Gert Olsson sa...

Läckra linjer i en snäv och intressant komposition. Stående bilder blir ofta mer spännande i sitt uttryck. Tror ändå att jag tar mer liggande bilder så Terjes teori kanske stämmer

Birgitta sa...

Tack alla för kommentarerna. Har hört ännu fler som håller med om Terjes teori. Kan det verkligen stämma?
/Birgitta

Thomas Eriksson sa...

Riktigt snygg bild
/Thomas