tisdag 7 december 2010

Mellan bladenTänker tillbaka på alla härliga höstfärger. Jag tycker inte att jag riktigt hann med hösten i år. Bladen började gulna, jag längtade ut och sedan var det över. Det blev inte många utflykter med kameran. Dels hade jag mycket annat att ta mig för och dels var helgvädret inte alltid sådant att jag prioriterade de längre utflykterna. Det var ju det där jag skrivit om redan tidigare: Att ta chansen när den finns. Nästa år då minsann...

Just nu hänger 6 st av mina bilder på en samlingsutställning som Kungsbacka film- och fotoklubb har på Bryggan i biblioteket Fyren i Kungsbacka. De hänger där till den 18 dec så om du har vägarna förbi kan du ju slinka in där.

Mellan uppdragen, Fjärås 9 okt 2010

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! JA det blev en fin utställning till slut...
Fin spindel detta åxå. Jag tycker det är svårt att se dessa lite större stående bilder - får scrolla och se en del av bilden i taget - inte helheten. Kan det justeras?
Hälsningar Kristina som inte lyckas skicka annat än anonymt - fungerar inte idag

Anonym sa...

Tjabba...


Vad härligt att se lite höstbilder... Jag har nämligen mängder med höstbilder kvar som inte jag har hunnit få ut på min blogg än men inte "vågat" i och med att hösten är förbi redan, men nu när jag ser din fina höstbild (spindeln blir pricken över i:et) så ska jag nog putsa ut lite mer höstbilder jag också - ja, vi kan ju alla behöva lite färg nu när allt blivit svart/vitt ute...


Henke :)

Charlotte sa...

Håller med dig Birgitta. Hösten var plötsligt bara försvunnen och jag tog nästan inga bilder. Men vilken tur för oss - det kommer en ny höst nästa år och då minsann......Du tog i alla fall de fina bladen vackert belysta och en liten spindel som en apostrof.

Anonym sa...

Fin bild Birgitta .. skulle gärna åka förbi , få se om jag hinner ! Ha de´Thorsten