söndag 21 november 2010

En vanlig lördagsmorgonÅter hemma efter en mycket energigivande återträff i Mullsjö. Tack för det Terje och övriga kursdeltagare! Vilken utveckling i bildskapandet alla har haft under hösten! Vilken glädje jag har känt under de här dagarna! Vilka skratt vi haft! Hoppas vi kan ses snart igen.
Känner mig absolut förpliktigad att visa en av bilderna som fanns med bland de tio som kom till min bildvisning. Denna kom till en skön lördagsmorgon den 30 oktober 2010 och visar soluppgången över Lygnern.

5 kommentarer:

Sven Magnusson sa...

Otrolig bild med spännande skiktningar i vattenspeglingen. Håller med dig - återträffsdeltagarna tillför verkligen mycket! Riktigt roligt.

Anonym sa...

Jättekul att träffa dig, Birgitta! :-)
Rolig idé att visa upp elfte bilden och kanske fler?
Vi hörs här i bloggarna!
/Karin

cecber sa...

Jag är mycket impad av ditt bidlflöde och din utveckling under hösten. Profilbilden du visade under kursen var alldeles, alldeles underbar!

Kerstin sa...

Ja, det var verkligen roligt och energigivande! Gillar bilden, den är stillsam och meditativ, fint med linjer som går åt olika håll!
/Kerstin

Birgitta sa...

Tack alla för kommentarerna! Nu har jag lyckats lägga ut de stående bilderna i större format. Vet ännu inte hur jag ska få ut de liggande större. Dessutom hoppas jag att det nu är lättare att kommentera igen.
/Birgitta