söndag 16 maj 2010

Mer vatten från ovan
I går började dagen med regn. Vi beslutade oss för en biltur ut över skogshöjderna. Under dagen kom solen fram och vi fick 20 grader. Underbart! Varken älg eller rådjur på hela bilturen men en hel del landskap.


På eftermiddagen när jag gick igenom bilderna såg jag upp och fick se ett rådjur nästan på väg in genom altandörren. Greppade kameran men där satt makrolinsen med mellanring på. Innan jag hann byta till telet var stunden över. Är det inte typiskt?


Jag lovade er tidigare fler vattendroppar och här kommer några till. Lagret av droppbilder har jag fyllt på ytterligare idag eftersom det regnat hela morgonen så det kan dyka upp fler så småningom.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du verkar ha haft en blöt men bra fotohelg. Många fina droppbilder där jag fastnade lite extra för dem som blir en spegel av omgivningen som den andra bilden här. Sådana bilder blir lite extra spännande!

/Anna

Gert Olsson sa...

Härligt med vattendroppar! Den övre bilden med sin vattenpärla i gyllene snittet och bladen som utgår från ett centrum i högerhörnet känns väldigt tilltalande.