lördag 17 april 2010

Vernissagen


I dag var det vernissage på galleri inNAture i Skene. Det var kul att se mina egna två bilder på väggen. Dessutom fanns det många andra bilder att se på. Det fanns många som var väldigt fina! Är ni intresserade att se dem så pågår utställningen till 7 juni.

Dagens bild är från kvällspromenaden i går. Sädesärlan satt snällt kvar en lång stund så jag hann med att få några bilder.

7 kommentarer:

Gert Olsson sa...

Fin bild på vårens budbärare! Trevligt och välbesökt igår på vernissagen. Det är inte klokt vad alla mina "elever" har lärt sig mycket:)

Anonym sa...

Fin bild och
Fantastiskt kul att du får visa dina bilder!
Fantastiskt kul men var ligger detta Skene? Eniro gick i spinn när jag sökte efter NAtura, Skene? Är det Skene nära Kinna? Då kan det finnas hopp om att komma förbi och se på utställningen. Lycka till!
/Ove

Bararesor sa...

Vad roligt att få ha med bilder på vernissage!
Den här sädesärlan har du fångat fantastiskt fint. Jag skall in och kolla lite mer på dina foton. Men jag har en fråga som jag ställer innan, jobbar du med något särskilt tema när du fotograferar eller blir det blandat?
HA det...//barbro

Birgitta sa...

Visst är det kul att få visa upp sina bilder! För mig är det ett stort steg till ifrån att jag före sommaren 2009 inte visat mina bilder för någon och nu ha klarat av tre utställningar och bilder på två bloggar (denna och kreativa).
Visst ligger Skene nära Kinna. Utställningen är i ett galleri som heter inNature och ligger på Örbyvägen 2. Där är öppet på måndagar och i övrigt efter överenskommelse med Gert (se hans blogg i listen Blogg 2010.
Ja Barbro, det blir definitivt mest natur men ibland lite annat också.
/Birgitta

Anonym sa...

Skön bild! Kul med vernissage och vad härlig att det snurrar på med utställningar och bloggar för dig. Spark i baken att det går bra!

Birgitta sa...

Tack Marie! Ja, det känns lite befriande.
/Birgitta

Anonym sa...

Påhejningar härifrån också! Jag kanske har vägarna förbi före 7 juni, ska försöka pricka in utställningen i så fall
/Rikard