söndag 25 april 2010

Nio månader


För några dagar sedan passerade jag nio månader! Nästan som nedräkningen på en graviditet men i det här fallet nedräkningen till ett år med bloggen. Mindre än 3 månader kvar på första året. Det är ett viktigt delmål för mig och genast inställer sig frågan: Sedan då? Ska jag fortsätta med att lägga in minst en bild om dagen? Om jag inte gör det så kanske jag kommer att sakna det? Kommer fler att sakna det? Jag ser ju på besökssnurran att det är många som är inne här varje dag.

Nio månader känns som något att fira med en tussilago från dagens promenad, nåja, dagens stund liggande på mage med kameran och makrot ute i naturen.

3 kommentarer:

Bararesor sa...

Snyggt fotad tussilago med en skön bakgrund. Jag tycker det är svårt att fota både tussilago och vitsippor. Kanske för att jag inte är så bra på inställningar? De brukar bli så "urfrätta". Många av oss som fotobloggar, har jag förstått, har sina funderingar precis som du.
Ibland får man ta paus eller slå av på takten, tror jag. Men det är inte lätt att bara avstå?? För det är ju kul...// barbro

Anonym sa...

Ja, nu måste du fortsätta lägga upp bilder :)
Är själv inne på de här tankegångarna. För egen del kan det nog handla om att lägga ut färre, men utvalda bilder att publicera.
Samma tid nästa år ser man nog samma nyans i naturen på ett annat sätt. Det är en härlig känsla ändå att vara "mitt uppe i det"! Eller hur...

Birgitta sa...

Tack för ert stöd! Jag kommer verkligen att försöka fullfölja min intention med minst en bild om dagen under ett år. Känner jag mig själv så fortsätter jag nog sedan men hur ofta återstår att se.
/Birgitta