onsdag 9 december 2009

Måbra-solros
Eftersom jag just nu längtar intensivt efter sol så blir det en typisk sol-bild idag. Eller en bild som många avfärdar som "bildbyråbild". Men om man nu blir glad av sådana bilder, är det fel att gilla dem då?

Jag känner mig mycket gladare och varmare inombords när jag ser på min solros-sol-bild så jag gillar den skarpt! En riktig måbrabild!
En annan måbra-känsla är det bestående intrycket från helgens fortsättningskurs för Terje Hellesö. Han fick säkert oss alla att känna oss speciella genom sin förmåga att ge alla en mycket positiv, konstruktiv kritik på våra bilder. Det är otroligt såduktig lärare han är! Vi slängde oss alla på anmälan till kurserna i sommar. Tydligen brakade folkhögskolans nät ner när allt ramlade in. De som anmält sig efter 10 min kan inte vara säker på att komma med. Vilket gott betyg till läraren!

4 kommentarer:

Niklas sa...

Jag fick också en varm känsla i kroppen när jag såg bilden.

/Niklas

Margareta S sa...

Vilken vitamininjektion i grårusket! Fin solros.
/Margareta

cecber sa...

Klart att man själv skall bestämma vad man gillar! Allt behöver inte vara så himla svårt :0) Och det finns alltid de som gnäller åt vilket håll man än går! Jag tycker inte att man behöver försvara sina bilder! Varken de för flummiga eller "bildbyråbildern" (Ha, jag visste inte ens att det sistnämnda var ett skällsord...!) Solrosor är underbara och visst blir man glad! Man förvånas också över att sommaren innehöll så många färger! Nu när allt är så grått, så grått!

Birgitta sa...

Det känns bra att ni också får en positiv känsla av bilden!
Välkommen hit cecber! Kul att du hittat hit till bloggen.
Ni andra är givetvis också välkomna "återvändare".
/Birgitta