torsdag 3 januari 2019

Börjar bli reseabstinentNu är det ett bra tag sedan jag var ute på långresa. Den senaste jobbresan var fotoresan till Kroatien i oktober. Sedan dess har det mest varit förkylning tycker jag. Ja, och så jul- och nyårshelgerna så klart.

Utöver förkylningar har det varit allvarliga sjukdomar hos både djur och människa i närmaste omgivningen. Det känns inget vidare. Tyvärr kommer inte M att bli frisk men AM är opererad och mår bra igen.

Nästa planerade resa blir först i mars upp till Abisko för några dagars stjärn- och norrskensfoto. Ser fram emot det! Sedan blir det gatufoto i London i april och grodfoto i Skåne i maj. Dessutom också en ny tur till Namibia i slutet av augusti! Även det som fotoresa. Förhoppningsvis blir det några rena reseledaruppdrag utan foto också i sommar, schemat är inte klart ännu. Så jag håller tummarna för nya, spännande uppdrag.

Annars tillbringar jag dagarna nu mellan helgerna med att förbereda för nästa fotoutställning i februari. Jag har fått förfrågan om att ställa ut i St Lars kyrka som en av årets konstnärer under "Konst i Åsa". En ny konstnär får ställa ut varje månad och nu är det mina naturfoto-bilder som kommer att pryda väggarna. Det ska bli spännande!

Dagens bild får bli en av mina bilder från senaste resan. Plitvice nationalpark i Kroatien.

1 kommentar:

Mine bilder - Vivishagerom sa...

Hei,
Det høres spennende ut med fotoreiser.

Vivi