lördag 21 september 2013

Orkade uppEgentligen är det inte så svårt att gå upp i soluppgången vid den här årstiden. Solen går upp först vid 7-tiden. Så, jag fixade det och en bonus var att målet var mossen. Kanske var det det som gjorde allt lite lättare den här helgen.
Dimma, stillhet, ensam och soluppgång även om den senare var lite si och så. En skön upplevelse blev det.
När jag gick ut var spångarna såphala. Jag kände mig som Bambi på isen när benen plötsligt for iväg medan jag kikade i kameran. För att känna mig lite lugnare intalade jag mig att om jag nu föll och bröt benet så skulle jag, medan jag väntade på hjälp, passa på att ta lite makrobilder när jag ändå låg ner i vätan. Som tur var så ramlade jag inte och dessutom låg makroobjektivet kvar på sängen men det kom jag inte ihåg just där och då :-)

Knuthöjdsmossen 21 sept 2013

5 kommentarer:

Anonym sa...

Underbar natur och jätte fin bild. Önskar jag kunnat följa med dej på morgonturen. Har själv oxå haft svårt att komma upp tidiga mornar denna sommar trots jag vet att det oftast belönas. Om mindre än en månad åker vi till Argentina, Falklandsöarna, Sydgeorgien, och Antarktis. Blir spännande.
Ha en bra helg! Kram Lena

Linnéa sa...

Tur att jag låg i min säng och inte visste du var ute och nästan bröt benen av dig! Visst, jättefin bild, men var försiktig, ok?

Erik Koffmar sa...

Här fick du fin utdelning för att komma upp ur sängen. Ser ut att ha varit en mycket trevlig morgon med fint ljus och tur att du nu inte trillade och bröt benet då macro objektivet låg hemma ;o)

/Erik

Anonym sa...

Visst är det en fördel att solen går upp lite senare,men i stället är ju gryningen så snabbt över att det gäller att hänga med.Här har du i.a.f fått till en läcker bild med härligt dämpade färger. jannesnaturfoto.

Fjällripan sa...

En underbara bild! Vilken tur att du inte halkade, även om det säkert blivit fina macrobilder :))