måndag 25 mars 2013

Åter till verklighetenNu har jag varit helt frånvarande från internet och telefon i 14 dagar. Det har känts befriande och avkopplande att inte känna sig tvingad att kolla mailen hela tiden. (Detta samtidigt som det har känts konstigt att veta att internet inte är något som får användas fritt där vi var.) Nåja, bilder har det kommit in här på bloggen under tiden och kommentarerna har publicerats med benäget bistånd av dottern (stort tack för det!).
Vi har varit på Cuba och det var en osannolik upplevelse med stora kontraster och en helt ny kultur och omgivningar att uppleva. Många trevliga människor har vi träffat.
Innan vi åkte hade jag bara en bild jag sett på näthinnan. Det var en bild med dimma från Valle de Vinales. Jag fick uppleva just den utsikten men utan dimman och den var ändå just så fin som jag sett framför mig att den skulle vara. Här är en av de bilder jag tog där. Annars är det mycket annat än natur som fastnat på minneskorten och också lär dyka upp här framigenom.

Valle de Vinales, Cuba 16 mars 2013 2 kommentarer:

Kristina Eriksson sa...

Fint det blev ju ändå djup o bilden o lite avståndsdimeffekt

Margareta S sa...

Intressant bild och fascinerande landskap du visar med de gröna rundkulliga bergen och den röda jorden med alla små åkerlappar.
/Margareta