söndag 17 februari 2013

Nu har jag tröttnatJust nu känns det som om det är långt till fotograferandet. Alla andra plikter tar överhanden och vädret är så oinspirerande det kan vara. Dimma, grått, småregn och dessutom en tröghet hos mig att ta mig ut. Betydligt färre besökare på bloggen än tidigare. Fast fortfarande en hel del!
Går igenom mitt bloggarkiv, dvs de bilder jag har gjort klart och har på lut för att publicera när orken tryter. Där finns bilder för tre månader framåt så det känns ju förtröstansfullt. Att jag tröttnat på en hel del av dem som jag haft liggande där länge spelar ju ingen roll. För andra personer är de nya och jag gillade ju dem skarpt en gång. Får väl i värsta fall ta till dom också nu och vänta in inspirationen igen för efter 3,5 år med en bild om dagen här på bloggen vill jag inte riktigt lägga av. Vi får väl se hur lång tid det tar att komma igång igen. Kanske till nästa helg???

Is på Knuthöjdsmossen april 2012

6 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår vad du menar, men ge inte upp! Snart lossnar det igen :)
/Rikard

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Håller med rickard,det kan kännas så ibland,men jag tycker själv det brukar gå över rätt fort...den här tråkiga gråvintern gör inte livet lättare heller.ha en bra vecka.

Niklas sa...

Ser att det inte bara är jag som har tröttnat lite? :-)

/Niklas

Fjällripan sa...

ja du, det går upp och ner...Vissa dagar går det bara av sej själv, men andra dagar känns det motigt...men lusten kommer nog tillbaka ska du se :)

Ulrika sa...

Nä inte tröttna!! Såklart att inspirationen går upp och ner och säkert vänder det snart. Förstår att du inte gärna vill lägga av efter att ha hållit på så länge.
Att besöken glesnar är nog generellt, jag märker av det också. Liksom jag själv inte är så aktiv att besöka andras bloggar just nu. Det är förstås en prio-fråga och man lägger tiden på annat. Det vänder säkert också. Men nu ljusnar det och snart kan vi krypa runt med macrot.. :)
Ha det gott //Ulrika

Gert Olsson sa...

Saker och ting går upp och ner, inspirationen också. Snart tänds den där gnistan igen som gör att du längtar ut att fotografera och fortsätta skapa.
Ha det så gott!
Gert