måndag 3 december 2012

Lära gamla gummor siktaHela hösten har jag kämpat med att lära mig ställa in skärpan med vänster öga i stället för höger eftersom jag snabbt förlorade synen där. Det gick trögt men nu märker jag att jag lyckades. I helgen när jag var ute med kameran så använde jag spontant vänster öga trots att synen på höger öga sedan förra veckans operation är helt fantastiskt bra. Ja till och med bättre än jag kan minnas att den någonsin varit!
Svårt att lära gamla gumman återgå till gamla vanor och sikta med höger öga igen var det i alla fall! Får väl inse att jag numera är "tvåögd" vad gäller kamera-användningen.

Dammen, Åsa 1 dec 2012

4 kommentarer:

Kristina Eriksson sa...

Roligt! Och inget fel på skärpan här inte!

Fjällripan sa...

Det måste jag ju också lära mej (pga av skyttet), men det är ju så otroligt svårt!! Jag ser absolut ingenting när jag kollar med fel öga...men jag kanske måste pröva, eftersom det gått så bra för dej :)

Anna Kristiansson sa...

Nej skärpan ser ju ut att vara fullgod här! Vad skönt att få synen fixad så att den är bättre än innan. Nu kommer kanske bilderna att bli ännu mer fantastiska än någonsin tidigare :)

/Anna

Kerstin Östbring sa...

Nej, det är inte lätt att ändra på gamla vanor, själv använder jag alltid vänster öga fastän jag ser bättre på höger, knäppt! Ska nog också försöka bli två-ögd, det verkar praktiskt. Det måste i alla fall kännas bra att ha återfått synen, skönt att det gick bra!
/Kerstin