söndag 4 november 2012

TillökningGårdagen tillbringade jag på Natur 2012 i Vårgårda. Det var en på alla sätt trevlig dag med många intressanta föreläsningar och möten. Inte blev det sämre av att jag hade två bilder med på utställningen och dessutom en bild på en slända med på en av de stora veporna i entrén till föreläsningarna! Jättekul att få vara med så!
Det blev också tillökning i min fotoutrustning. Ända sedan D800 kom har jag funderat på om jag inte borde ta steget över till fullformatare. Nu var det dags och en D800E införskaffades. Strax ska den och jag ut på vår första utflykt tillsammans. Det ska bli kul.

Vattenfall på mitt sätt,  Skäralid okt 2012

10 kommentarer:

Jimmy Tjäder sa...

Utrustningen är inte allt, men visst är det kul med en ny pryl :-)

/Jimmy

Anonym sa...

Skön bild! Har oxå gått en längre till och funderat på en med fullformat. Lycka till med din! Ser fram emot fler fina bilder från dej att titta på.
Lena

Kristina Eriksson sa...

Lycka till med nya kameran!

Ann sa...

Riktigt roligt att du fick din bild med..!! och ska bli intressant och se vad du kommer att publicera framöver.... ser jag fram emot..!! / Ann

Kerstin Östbring sa...

Låter trevligt, men det blev förstås dyrt med Vårgårda! Lycka till med nya kameran, känn hur pressen ökar på ännu bättre bildresultat!!! :)
/Kerstin

Anonym sa...

Vilken helg du fick! Grattis med bilderna och lycka till med nya kameran!
/Rikard

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Uj uj vilket köp...hoppas du blir nöjd. Häftigt vattenfall.

Mats Andersson sa...

Härligt! Säkert en grym kamera! Roligt med dina bilder också. Och den här bilden är bara så häftig!

/Mats

Anonym sa...

Kul! Nya prylar blir man ju glad av. Och glada fotografer med nya prylar blir ju påhittiga och tar ännu bättre bilder. Klart jag är nyfiken ¨på kommande bilder här på bloggen!
/Martin

Gert Olsson sa...

Härligt kreativ bild! Jodå, jag är fortfarande lite avundsjuk. D800 står högt upp på önskelistan!