lördag 21 april 2012

Tack!Så skönt att ni finns, alla besökare på min blogg! Utan er hade jag inte haft samma drivkraft att fortsätta med fotograferande och bloggandet. Det är ju ni som är anledningen till att jag i går passerade 80 000 besök på bloggen sedan starten hösten 2010. Det känns som en svindlande summa och jag tar det som ett bevis på att ni trivs med att titta in här. 1213 inlägg och minst det antalet bilder också. Det har blivit en del. Fortfarande blir det minst ett inlägg per dag även om jag emellanåt flaggat för att det inte är säkert att det fortsätter så.
Hela mitt fotograferande har gått i vågor beroende på tid. Just nu börjar jag komma igång igen efter en period med lite mindre aktivitet. Däremot har jag inte hunnit kommentera på era bloggar i vår i den utsträckning jag skulle velat. Fast jag vill att ni ska veta att jag är inne där så ofta jag kan för att se på alla härliga bilder. Kommentarerna kommer.
Så än en gång, ett stort TACK till er alla nu när bloggen passerar ännu en milstolpe. Firar med en av mina favoritblommor, blåsippan.

(80036)

8 kommentarer:

Fjällripan sa...

Grattis! :) och en väldigt vacker bild på blåsippan!

Birgitta Lj sa...

Hejsan
Vacker bild på blåsippan, många andra fina bilder också
Mvh Birgitta Lj

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Tack själv för alla härliga bilder,blåsippan inte minst!

Anonym sa...

Grattis :) det är kul när ens blogg når milstolpar. Fin blåsippa där :)

Petter Rybäck sa...

Fortsätt att blogga. Vi vill se mer även i fortsättningen.

Kristina Eriksson sa...

Grattis! Ja jag är en av dem som bidrar till siffran med glädje!
Snart är du i min situation - det går fort o då kan du välja själv - lyxigt och utvecklande för fotograferandet när man inte har bråttom jämt.

Morgan sa...

Jag hoppas absolut att du fortsätter, alltid kul att få kommentarer från dig. Och alltid trevligt titta in på din blogg och se tjusiga bilder tycker jag. Även jag vet hur svårt det är att få tiden att räcka till ibland...
Morgan

Gert Olsson sa...

Beundrar din envishet med att hinna lägga ut en bild varje dag. Kanonfin blåsippsbild - gillar upprepningen