måndag 4 oktober 2010

GravrösetI går tog vi en kvällspromenad ut på naturreservatet. Där finns flera bronsåldersrösen som gjorde sig bra i solnedgången. Snuttepuff? Ja, och det bjuder jag på!

Näsbokrok, Åsa 3okt 2010

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tjabba...


Sådana här bilder gillar jag... Det får mig osökt att tänka på hur liten man är som människa, men även att man kan vara ensam och må bra - en bild med stort lugn och frid... Jag skulle själv behöva stå så och titta ut över horisonten idag - det var mycket på jobbet idag så en halvtimme nere i hamnen efteråt hade gjort susen... Men jag får väl ta en runda med jycken och insupa lite frisk luft då... :)


Henke :)

Ove Gustafsson sa...

Tackar för din kommentar!
Man är inte konstnär förrän man tagit tag i de klassiska motiven, berättelserna och tankarna. Du valde den mest fotograferade motivet (och alltså det mest klassiska) för att ... jag varför? Men det är en tuff ansats och jag hejar på. Bry dig inte om snuttipuff (det är bara ett uttryck för avundsjuka). Kör hårt med flera klassiska motiv. Gillade även din strömmande vattenbild!
/Ove

Niklas sa...

Som arkeolog blir jag givetvis nyfiken på vilka bronsåldersrösen det är. Bortsett från detta gör det inget att bilden är snuttepuff (även om jag inte riktigt greppat begreppet). Tycker den fungerar fint med silhuetten!

/Niklas

Birgitta sa...

Tack för de positiva tillropen. Bilden är från Näsbokroks naturreservat i Åsa i norra Halland. Det är ett intressant landskap med klapperstensfält, ljunghed och flera bronsåldersrösen.
/Birgitta

Niklas sa...

Aha..

/Niklas